Trimsalon
Van Kop tot Staart

Renate Croijmans
Trimsalon

Mijn naam is Renate Croijmans – van den Elsen, gediplomeerd hondentrimster en trotse eigenaresse van hondentrimsalon Van kop tot staart.

Al heel mijn leven hou ik heel erg veel van dieren en ik heb ook altijd al honden (en andere dieren) gehad. Dat is de reden waarom ik uiteindelijk besloot om de opleiding hondentoiletteren te gaan volgen bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik, een van de weinige erkende opleidingsinstituten in Nederland. Ik ben erg blij dat ik die stap genomen heb en nu mijn passie (liefde voor dieren) dagelijks in mijn werk kan leggen. Dat is geweldig!

Bovendien vind ik het erg fijn dat ik mijn beroep vanuit huis kan uitoefen. Mijn dochter Evi wordt ondertussen al wat groter, maar ik vind het fijn dat ik zo toch altijd in de buurt ben. Wij hebben zelf twee chihuahua’s; twee heerlijke knuffels waar ik ook dagelijks enorm van geniet.

Mijn stageperiode heb ik kunnen doorlopen bij verschillende erkende en ervaren trimmers die elk zijn eigen specialiteiten en werkwijzen hadden; zo was de een bijvoorbeeld gespecialiseerd in doodles en poedels en had de ander juist heel veel ervaring met “plukhonden”. Zo kon ik in die tijd al van veel verschillende rassen mijn kennis opdoen.

Naast mijn opleiding heb ik ook nog aparte specialisatieworkshops en clinicdagen gevolgd en vakdagen en demonstraties bijgewoond om mijn kennis te vergroten.

Dit zal ik ook blijven doen want naast het feit dat het gewoon erg leuk is, kan ik zo mijn kennis up-to-date houden, bijleren en op de hoogte blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Trimsalon van kop tot staart is aangesloten bij de ABHB, een branchevereniging voor gediplomeerde trimmers.

Neem contact op

of bel: 06-41651080

Onze behandelingen

Knippen

De vacht van de hond wordt netjes in model geknipt.

Learn more

Scheren

We scheren de vacht van je hond in een leuk modelletje.

Learn more

Borstelen/kammen

Uw hond loopt er weer netjes bij en voorkomen we klitvorming.

Learn more

Wassen/drogen

Uw hond wordt met professionele shampoo gewassen en daarna  gedroogd.

Learn more
Bekijk alle behandelingen